gebruikte velgen
Gebruikte velgen

Lichtmetalen en stalen velgen

Bij onze autobandenhandel hebben we naast banden ook veel velgen. Deze gebruikte velgen verkopen wij ver onder de nieuwprijs. Bandeninzamelingsbedrijf Van der Veen VOF maakt het mogelijk om grote partijen op te kopen en deze op een concurrerende prijs in de markt te zetten.

 

Gebruikte velgen

Wij hebben momenteel 600 aluminium velgensets en nog eens 350 velgensets op voorraad. Deze sets zijn allemaal gecontroleerd op rechtheid en beschadigingen. Alle sets zijn genummers en eenvoudig terug te vinden en/of te bestellen. Ook zijn deze sets geschikt voor winterbanden.

Stalen velgen

Wanneer de winter toeslaat neemt de kans op gladheid en ijzel toe. Tijd voor winterbanden! Maar bij de winterbanden raden wij net als andere bandenleveranciers en garages aan om ook uw velgen te vervangen. De lichtmetalen velgen zijn namelijk minder goed bestand tegen pekel, sneeuw  en ijs.

Lichtmetalen velgen

Een auto(band) is niet compleet zonder goede en mooie velgen. Zoekt u uitstekende velgen ver beneden de nieuwprijs? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Waarom lichtmetalen velgen?

De velgen geven een auto direct een luxueuze uitstraling. Wij hebben ze in de meest uilopende maten en soorten, passend bij alle automerken.